Elektromaterijal, Elektro oprema Beograd

Elektromaterijal, Elektro oprema Beograd
Elektromaterijal Beograd ili elektro oprema Beograd su pravo mesto za sve Vas koji tražite prodavnice elektromaterijala u Beogradu, jer one su ovde sve na jednom mestu.
Elektro oprema i elektromaterijal potrebni su svima nama u nekom trenutku, bilo da renoviramo stan, kuću ili lokal, zidamo novi objekat i stigli smo do radova na elektro mreži, popravljamo kvarove na elektromreži, a naročito Vam je elektro oprema svakodnevno potrebna ukoliko ste električar i elektrikom se profesionalno bavite.
Prodaja elektro opreme u Beogradu u prodavnicama elektromaterijala čini prodaju svih komponenata koje su potrebne da bi se kvalitetno uradili radovi na električnoj mreži.
U beogradskim prodavnicama elektromaterijala i elektro opreme ponudiće Vam asistenciju i stručan savet.
Kablove, prekidače, rasvetu, elektrogalanteriju i sav ostali elektromaterijal pronaći ćete na jednom mestu u prodavnicama elektromaterijala u Beogradu koje Vam ovde predstavljamo.
mak-trade-group-elektromaterijal

Mak Trade Group

Beograd, Resnik, Podavalska 2b +381 11 3531700
ELEKTROMATERIJAL BEOGRAD.
U svojoj ponudi elekreomaterijala Mak trade Group u Beogradu ima: MUTLUSAN PROGRAM, RAZVODNE TABLE, RAZVODNE OG KUTIJE, RAZVODNE UZIDNE KUTIJE (DOZNE), INSTALACIONI KABLOVI, ALING CONEL PROGRAM, PAWBOL PROGRAM, UTIKAČI I PRIKLJUČNICE, PRODUŽNI I PRIKLJUČNI KABLOVI, INDUSTRIJSKI UTIČNI SKLOPOVI (UKO-UTO), KANALICE I PVC CEVI, REBRASTA CREVA, METALNA SAPA CREVA, BAKARNI ČEŠLJEVI I DIN ŠINE, REDNE KLEME, IZOLIR TRAKE, OBUJMICE, PLASTIČNE VEZICE, KABLOVSKI UVODNICI, TERMO SKUPLJAJUĆI BUŽIRI, ANTENSKI I TELEFONSKI PRIKLJUČCI, KABLOVSKE PAPUČICE, OPREMA ZA SKS, PNK REGALI I GROMOBRANSKA OPREMA, ELEKTROMATERIJAL - OSTALO, BLISTERI. Danas MAK TRADE GROUP raspolaže savremenim poslovnim i skladišnim prostorima i sredstvima za manipulaciju i brzu isporuku elektromaterijala, kao i zalihama proizvoda širokog asortimana, kako bi u najkraćem roku udovoljio zahtevima kupaca na srpskom tržištu i ostalim tržištima, kako u okruženju (BiH, Hrvatska, Slovenija, Makedonija, Crna Gora, Rumunija, Bugarska, Grčka), tako i u Ruskoj Federaciji.
Cenovnik
gejzir-elektromaterijal

Gejzir

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 212 +381 11 2496445
ELEKTROMATERIJAL BEOGRAD.
U kategoriji elektromaterijala u ponudi imamo instalacione kablove, potrošni materijal.
Domaći proizvođači Zaječar, Elkok, Jagodina, Nopal, Metalka.
Uvozni proizvodi su dopunski program domaćih proizvođača.
INSTALACIONI KABLOVI.
U kategoriji kablova imamo: instalacione kablove svih preseka, samonoseće kablove, instalacione žice, silikonske žice.
POTROŠNI MATERIJAL i OPREMA Od potrošnog elektromaterijala i opreme u ponudi su elektro ormani, strujomeri, MTK uređaji, osigurači topljivi i automatski, sklopke, prekidači, razvodne table
Cenovnik
vagal-elektromaterijal

Vagal

Beograd, Voždovac, Crnotravska bb +381 11 2660543
ELEKTROMATERIJAL BEOGRAD VAGAL Vagal je moderna i perspektivna firma koja se stalno siri i napreduje.Bavimo se prodajom boja,lakova,materijala za vodovod i kanalizaciju,elektro materijala,izolacionog materijala,srafova,alata i drugih proizvoda za zavrsne radove u gradjevinarstvu.Mozemo se pohvaliti da u nasem prodajnom asortimanu imamo preko 5.000 artikala,stranih i domacih proizvodjaca.
Cenovnik
farbara-dipon-elektromaterijal

Farbara Dipon

Beograd, Borča, Milana Toplice 12a +381 11 2890076
ELEKTROMATERIJAL BEOGRAD FARBARA DIPON U našoj farbari možete naći elektromaterijal vrhunskog kvaliteta po veoma povoljnim cenama.
Cenovnik
ocean-color-elektromaterijal

Ocean Color

Novi Beograd, Tošin bunar 148 +381 11 2606633
ELEKTROMATERIJAL BEOGRAD OCEAN COLOR Osnovani smo 2002.godine sa idejom da se bavimo poslom koji volimo.
Iza nas su bile godine iskustva stečenog u velikim firmama, što je trebalo prilagoditi novim uslovima poslovanja i prostoru od 18 m2. Našu ponudu smo stalno proširivali u skladu sa zahtevima kupaca i novitetima koji su se pojavljivali na tržištu. Od samog starta nam je bila važna muzika koja se sluša u našem prodajnom prostoru, pošto smo hteli da našim kupcima, pa i nama bude lepo. Trudimo se da cene našeg prodajnog asortimana budu konkurentne, ali ono što nas izdvaja na tržištu jeste znanje i pomoć koju pružamo kupcima.
Kod nas ćete dobiti savet za pripremu i način upotrebe proizvoda, ali i za rešavanje problema na koje nailazite. OCEAN COLOR poseduje vozilo za prevoz kupljene robe.
Robu dovozimo na adresu, do svojih kupaca, u najkraćem roku.
Naši objekti nalaze se na dve lokacije, Tošin bunar 148 - Novi Beograd, Ivićeva 3 – Zemun.
Cenovnik
nopal-lux-elektromaterijal

Nopal Lux

Beograd, +381 21 6045179
ELEKTROMATERIJAL BEOGRAD NOPAL LUX NOPAL Lux d.o.o.
je vodeći proizvođač elektroinstalacionog materijala u Srbiji, izrastao na temeljima NOPALA a.d.
čije ime više od 50 godina znači vrednost, kvalitet i pouzdanost.
Preduzeće zapošljava 120 radnika i posluje na jednoj lokaciji u Srbiji.
Sa proizvodnim kapacitetom od 5 miliona jedinica godišnje NOPAL Lux d.oo.
nudi kompletan asortiman proizvoda za kućne električne instalacije: - Sijalična grla i svetiljke - Instalacione sklopke i priključnice - Utikače, prenosne priključnice i razvodnike - Instalacioni pribor - Kućna zvona
Cenovnik
minor-elektromaterijal

Minor

Beograd, Zemun, Grigorija Bozovica 28 +381 11 3160496
MINOR ELEKTROMATERIJAL BEOGRAD.
Minor elektromaterijal u svojoj ponudi ima: Kleme Jedinačne kleme CONTA-CLIP, redne kleme (luster). Kanalice i cevi Šlicovani (perforirani) kanali, pribor za šlicovane (perforirane) kanale, nešlicovani (ne-perforirani) kanali, pribor za nešlicovane (ne-perforirane) kanale, kanali za pod, kanali za klimu, cev PVC, cev PVC halogen free, pribor za cev PVC. Uvodnice kablovske. Papučice Neizolovane papučice, izolovane papučice, hilzne, čaura, pribor za papučice. Sklopna tehnika Kontaktori, releji, direktni pokretači motora,grebenasti prekidači, kompakt prekidači, DILOS prekidači, rastavljači,fid sklopke, automatski osigurači, mikroprekidači, modularni program. Instalacioni program ELETTROCANALI, ALING CONEL. Industrijske priključnice i utikači, kablovske spojnice, termoskupljajući bužir, sapa creva, rebrasto crevo, spiralni bužir, fleksi cev sa spiralom. Ormani Razvodne kutije IDE, Ormani Aria-poliester IP66, ormani Polisafe-poliester IP65, ormani Poliester IP66-Kina, metalni ormani IP65-Kina, pribor za metalne ormane, distributivni ormani, spratne table, razvodne kutije, pribor za razvodne kutije.
razo-elektromaterijal

Razo

Beograd, Voždovac, Bakarska 5, +381 11 3977505
RAZO ELEKTRO BEOGRAD. Razo elektro se bavi prodajom elektromaterijala i prateće opreme kroz veleprodaju i maloprodaju.
Od 2003.godine smo distributer „SCHNEIDER-ELECTRIC".
Sarađujemo sa više renomiranih domaćih i stranih proizvođača elektromaterijala i opreme.
Razo elektro u svojoj ponudi elektromaterijala ima: APC Ups Automatske osigurače Baterije za kompenzaciju Brojila ENEL Cedar plus OG program FID zaštitne klopke Grebenaste prekidače INS prekidače Kablovske kanalice i dozne Kablovske provodnike Motorno zaštitne prekidače NSX i CVS prekidače Parapetni razvod i podne kutije PratiKa UKO-UTO Razvodni ormani Razvodne table Releji Utičnice i prekidače
bb-link-elektromaterijal

BB LINK

Beograd, Surčin, Koste Abraševića 10 +381 11 3139133
BB LINK BEOGRAD.
BB Link elektromaterijal u svom programu ima: Industrijski utikači, upravljački prekidači Industrijski utikači i utičnice, upravljački prekidači, granični prekidači.
Osigurače, Kontaktore-bimetalie-zaštitne sklopke, Senzore,uređaje za programiranje, merne instrumente, senzore, uređaje za programiranje, instalaciona oprema, Ormani PVC, Kondenzatori, prigušnice, elektro-instalacioni pribor, razvodne table, kutije PVC, produžni kablovi i motalice.
odessa-elektromaterijal

Odessa

Novi Beograd, Milutina Milankovića 118 +381 11 3119392
ODESSA ELEKTROMATERIJAL.
Odessa elektromaterijal Novi Beograd u svojoj ponudi elektromaterijala ima: Kablove i provodnike: Instalacione provodnike ( Fleksibilni provodnici izolovani PVC masom, instalacioni provodnici izolovani PVC masom, fleksibilni provodnici izolovani gumom ) Energetske kablove i samonostivi snop, Koakcijalne kablove ( koaksijalni kabel RG59 koristi se u širokom području komercijalne elektronike i visokofrekventne tehnike i svuda gde je potreban prenos VF signala uz što manji prenos šuma, koaksijalni kabel RG6 koristi se u širokom području komercijalne elektronike i visokofrekventne tehnike i svuda gde je potreban prenos VF signala uz što manji prenos šuma, koaksijalni kabel RG11 koristi se u širokom području komercijalne elektronike i visokofrekventne tehnike i svuda gde je potreban prenos VF signala uz što manji prenos šuma.)
tri-o-elektromaterijal

Tri O

Beograd, Mladenovac, Kralja Petra I 344a +381 11 8244030
TRI O ARANDJELOVAC.
Tri O Arandjelovac elektromaterijal u ponudi ima elektromaterijal: Montažne kutije, nosač modula sa vijcima, ukrasne okvire, nosače modula sa šapicama, razvodne kutije, montažne kutije, sklopke naizmenične, tastere svetla sa indikacijom, tastere zvona sa indikacijom, razvodne kutije, ukrasne okvire, sklopke jednopolne, sklopke naizmenične, jednopolne sklopke, taster zvona sa signalnom sijalicom, serijske skloke, telefonska priključnica, kutija za izjednačavanje potencijala,razvodna kutija, audio priključnica, SAT TV priključnica, priključnica završna PAL/F, trofazna priključnica, komunikaciona priključnica, horizontalna sklopka za kupatilo, vertikalna sklopka za kupatilo, vertikalna sklopka za kupatilo sa serijskom sklopkom, razvodna tabla, elektronski regulator svetlosti sa potenciometrom, TV priključnica sa dva modula...
schrack-technik-elektromaterijal

Schrack Technik

Beograd, Voždovac, Kumodraška 260 +381 11 3092600
ELEKTROMATERIJAL.
Shrack Technik elektromaterijal u Beogradu u ponudi od elektromaterijala ima: Merne priključke ( Modul 2000, Modul 160, male kućne ormane) Stanske ormane, Ormane i kućišta ( Zidne metalne ormane, kompaktne slobodnostojeće ormane od čeličnog lima - AS, Pribor za AS/KS, Pult, Ormani sa staklenim vlaknima ojačanog poliestera, Izolaciono kućište, klimatizacija, svetiljke za ormane, Pribor za ormane, kućišta, kablovske uvodnice).
Zaštitne prekidače RCD, KZS ( Zaštitni prekidači LS/FI, RCD (FID) sklopka, sabirnice, pribor-pomoćnikontakt, motorna zaštitna sklopka serije MP (BE4), Serijski ugradne uređaj, uređaje za konrolu i upravljanje ( prekidači/teretne sklopke-rastavljači, pribor za prekidače/teretne sklopke-rastavljače, teretne sklopkerastavljači (izolovani) serije AMPARO, pribor za teretne sklopke-rastavljače, bistabilni ( impulsni) releji, instalacioni kontaktori AC-1, instalacioni releji, stepenišni automati, ćuklopni satovi (tajmeri) i luksomati ( foreli), uređaji za upravljanje i kontrolu EASY, mrežne i sistemske zaštite (NA prekidači), instalacioni uređaji (prekidači, tasteri, Led svetiljke), instalacioni trafoi za zvona i napajanja, dimeri za montažu na Din šinu, upravljači roletnama, ostali instalacioni uređaji ( šuko, utičnice, zvona, buzeri...) Odvodnici atmosferskih, mrežnih prenapona i uzemljnje ( odvodnici atmosferskih, mrežnih prenapona i uzemljnje, fino zaštitni elementi za energetske, komunikacione i upravljačke sisteme, odvodnici prenapona za solarne sisteme), Topljive osigurače, sabirničke sisteme ( neozed D0, Diazed D, NV, Sabirnički sistemi, cilindrični osigurači).
Redne, ulazne i kleme u kutijama, kablovski kanali, ubodni releji, releji za štampanu ploču,vremenski releji, merni releji i releji za nadzor.Merni uredjaji i brojila, kompaktni prekidači snage i teretne sklopke, kontaktori, motorne zaštitne sklopke, bimetalni releji.
Grebenasti prekidači, tasteri i signalne svetiljke.
elmark-electric-elektromaterijal

Elmark Electric

Beograd, Zemun, Ratarski put 8a +381 11 3164301
ELEKTROMATERIJAL.
Elmark elektromaterijal u svojoj ponudi ima: Osigurače: Automatske osigurače, Prekidače velikih snaga, Moulded case circuit breakers (MCCB) DW1 series, Nožaste osigurače i postolja, Rastavljače, Prekidače rezervnog napajanja, Pomoćne kontakte za prekidače, Pomoćne kontakte za prekidače velikih snaga. Uređaje za indirektnu zaštitu: FID sklopke, Kombinovana zaštita RCD/MCB, Katodni odvodnici prenapona. Kontaktori: AC kontaktori, DC kontaktori, Reverzni kontaktori, Pomoćni kontakti. Uređaji za upravljanje i zaštitu motora: Bimetalni zaštitni releji, Termomagnetni prekidači, Starteri, Frekventni regulatori. Korekcija faktora snage, Tajmeri, Releji i pokazni instrumenti: Programibilni tajmeri, Digitalni brojači, Industrijski releji, Strujni transformatori, Zvona za DIN šinu,
modular-elektromaterijal

Modular

Beograd, Palilula, Dunavska 25 +381 11 4148414
ELEKTROMATERIJAL.
Modular elektromaterijal u ponudi ima veliki izbor elktroinstalacionog materijala sa povoljnim cenama.
Svojim klijentima nudimo savete pri izboru elektromaterijala.
Gewiss je Italijanski proizvođač širokog asortimana proizvoda, svrstnih u pet programa: Gewiss Domotics, Gewiss Energy Din, Gewiss Energy Bloc, Gewiss Energy Box, Gewiss Lighting.
starel-elektromaterijal

Starel

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 259 +381 11 3806908
ELEKTROMATERIJAL.
Starel elektromaterijal je preduzeće za promet elektromaterijalom na veliko i malo. Veliki izbor elektrogalanterije: prekidači, utičnice, osigurači, razvodne table, sklopna tehnika, raznih tipova kako domaćih tako i inostranih dobavljača!
arena-elektro-elektromaterijal

Arena Elektro

Novi Beograd, Antifašističke borbe 20 +381 11 3016383
ELEKREOMATERIJAL.
Arena Elektro u svojoj ponudi od elektromaterijala ima: Ampermetre i transformatore, Analogne vremenske mehanizme, Automatske osigurače, Digitalne termostate, Digitalne vremenske mehanizme, G.P, Instalacione releje, Izmenične i grupne prekidače, Kontaktore, Motornu zaštitu, NH rastavljače, Odvodnike prenapona, Prekidače i sklopke, Razdelne blokove, Razvodne ormane, Releje, Ručice, Šine i kleme, Sumračne prekidače, Termostate i grejače, Trafoe, Učinske prekidače, Voltmere i ampermetre, Zvona i zujalice, Enkodere, Tajmere, Indikatore, Brojače, Tajmere, Tahomere, Kontrolore temperature i vlage, Prekidače za veće razdeljine, Ravne prekidače, Kapacitivne prekidače, Prekidače sa konektorom, Dvožične prekidače, Kockaste prekidače, Alarme, Kontrolere.
el-komerc-elektromaterijal

El Komerc

Beograd, Zvezdara, Volgina 20a +381 11 2771174
ELEKTROMATERIJAL.
El Komerc elektromaterijal u svojoj ponudi od elektromaterijala ima: Kablove: sve vrste instalacionih, podzemnih i negorivih kablova, provodnici.
Kućna galanterija: sve vrste prekidača, običnih i modularnih.
Razvodni ormani i oprema: sve vrste kontaktora i bimetala, automatskih osigurača i FID sklopki.
netiks-elektromaterijal

Netiks

Beograd, Zvezdara, Bregalnička 9a +381 11 3409696
ELEKTROMATERIJAL.
Netiks elektromaterijal u svojoj ponudi ima: Kanale i bužire, Ormane i kućišta, Elektro materijal, Utičnice, Konektore.
elkom-elektromaterijal

Elkom

Beograd, Požeška 67a +381 11 3540563
ELEKTROMATERIJAL.
Elkom elektromaterijal se bavi i maloprodajom elektromaterijala a kod nas možete pronaći sve za vaš dom, elektroinstalacione kablove i sav potreban materijal za adaptacije i izradu novih elektroinstalacija, razvodne table i automatske osigurače jednog od najpoznatijeg svetskog proizvođača elektro opreme, HAGER.
U ponudi imamo i prekidače, priključnice i sl.
proizvođača Makel i Aling, modularnu galanteriju proizvodjača TEM Modul i ALING, a kod nas možete poručiti i modul proizvodjača VIMAR.
mosfet-inzenjering-elektromaterijal

Mosfet inženjering

Beograd, Sretena Mladenovića Mike 54 +381 11 2340143
ELEKTROMATERIJAL.
Mosfet inženejring u svojoj ponudi ima maloprodaju i veleprodaju elektromaterijala. U neprekidnom traganju za kvalitetnijom ponudom elektromaterijala, na tržištu Srbije, u mogućnosti smo da Vam ponudimo širok asortiman proizvoda domaćih i svetskih proizvođača.
tesla-trade-elektromaterijal

Tesla trade

Beograd, Zemun, Prvomajska 36c +381 11 3164056
ELEKTROMATERIJAL.
Tesla trade elektromaterijal u ponudi ima: Kablove, Provodnike, Prekidače i priključnice: Nopal, Razvitak, Metalka Majur, Makel, Schneider Electric, Aling Conel modularni program, Prekidače snage, Termostate, Utikače i prenosive utičnice, Produžne kablove, podsklope,razdelnike, Osigurače: Automatske, Topljive, Staklene, Razvodne table: Tehnoplast, Elmark, Instalacioni materijal: Dozne i poklopci, Izolir trake, Kleme, Bužir crevo.
w-fluks-tim-elektromaterijal

W fluks tim

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 333 +381 11 2864049
ELEKTROMATERIJAL BEOGRAD W FLUKS TIM Osnovna delatnost preduzeća W fluks tim d.o.o.
je trgovina na veliko i malo - oprema za vodovod i kanalizaciju, sanitarna oprema, oprema za grejanje i elektromaterijal.Mi smo Vaš siguran i pouzdan partner koji Vam nudi širok asortiman, cene za svačiji džep, atestnu dokumentaciju, isporuku na kućnu adresu.Profesionalnost i ljubaznost su razlozi zbog kojih treba da odaberete baš W fluks tim!
Preduzeće W fluks tim d.o.o.
osnovano je 1998.godine u Beogradu kao preduzeće u privatnoj svojini.
Cenovnik
Elektromaterijal-2
Elektromaterijal i elektro oprema sačinjavaju svi sastavni delovi koji su neophodni da bi se na pravilan i bezbedan način konfigurisala elektromreža u nekom objektu. Izbor adekvatnog i kvalitetnog elektromaterijala je od najvećeg značaja, ne samo zbog dužeg veka trajanja komponenata električne mreža, veće prevashodno zbog sprečavanja kvarova i havarija koji mogu biti prouzrokavani ukoliko elektromaterijal nije odgovarajućeg kvaliteta ili ukoliko elektro oprema nije povezana na adekavtan način. Sastavne delovi elektro opreme čine: kablovi i kablovska oprema, sklopna tehnika za elektromrežu, prekidači, utikači, utičnice, razdelnici, uređajui koje se koriste za zaštitu, signalno-komandni elementi, instalacioni program, nosači kablova, pričvrsni elementi, merna tehnika, gromobranija i još puno komponenata. Prodavnice elektro opreme nastoje da Vam ponude što širi asortiman elektromaterijala, kako biste sve što Vam je potrebno pronašli na jednom mestu i kako biste se kao zadovolji kupci vraćali svaki put kad Vam je potrebna elektro oprema. Elektromaterijal je neizostavni deo izgradnje novih objekata i investiranje u kvalitetnu i savremenu elektro opremu je višestruko isplativo, ne samo sa aspekta sigurnosti, nego i sa aspekta komoditeta. Savremena rešenja nude Vam lakšu kontrolu nad električnom mrežom, tako da ukoliko dođe do kvarova, električari će ih lakše otkloniti. Sistem sa sklopkom veoma su praktični jer ukoliko dođe do "iskakanja osigurača", ne morate menjati osigurač, nego je dovoljno samo da pritisnete prekidač. U prodavnicama elektro opreme pronaći ćete sve što Vam je potrebno. Angažujte profesionalce i postavite električnu mrežu na pravi način u vašem stambenom ili poslovnom prostoru, kako biste bili bezbedni i sprečili kvarove, havarije i požare i kako biste smanjili potrošnju električne energije.
Back to Top